Kopen Adidas Ultra Boost

Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Kopen Adidas Ultra Boost

yungue
Na de afgelopen dagen een enorme aanvulling van verschillende Yeezy-silhouetten te hebben uitgebracht, verschuift adidas nu hun heruitgave-initiatieven naar de klassieke Kopen Adidas Ultra Boost. Het silhouet dat ooit oppermachtig was over de streetwear-markt, is bezig met een aanvulling van zijn populaire "Core White" colorway waarvan velen zich zullen herinneren dat deze in waarde is gestegen nadat de beroemde foto van Kanye die hen rockt op het podium tijdens de Billboard Music Awards verscheen. Vanwege het feit dat andere 1.0-variaties zoals de "Solar Yellow" en "Solar Orange" eind vorig jaar nieuw leven werden ingeblazen, is het logisch dat deze populaire colorway ook een andere verschijning maakt.Sinds hun eerste samenwerking is Parley een vaak geraadpleegde partner van adidas. Adidas Ultra Boost Bestellen En hoewel ze eerst klein begonnen met hun duurzame initiatieven, biedt de Earth-bewuste afdruk het hele jaar door meerdere releases aan. Hun volgende, die enkele oude vormen hergebruikt, neemt hun geliefde Ultra Boost Uncaged en herstelt deze met een nieuwere, waarschijnlijk meer resource-bewuste 4D-toolings.

De onderkant is volledig zwart geverfd in plaats van de gebruikelijke groene tint, en ondanks de ingewikkelde en agressieve textuur is de onderkant visueel ingetogen. Adidas Ultra Boost Sale Online De gerecyclede kleurstoffen aan de bovenzijde passen er naast - zelfs bij het subtiel geëtste Three Stripes-logo - terwijl het lichtblauwe stiksel erboven de neutrale verfraait met de luidere handtekening waar Parley direct herkenbaar voor was.

Hoewel adidas grotendeels gefocust is op het 50-jarig jubileum van de Superstar, is het verzekerd om zijn (aantoonbaar) 5e jubileum van modern brood en boter te vieren: de Adidas Ultra Boost Schoenen. En hoewel de meeste van zijn herdenkingsuitgaven tot nu toe solo-inspanningen zijn geweest, tikt de nieuwste Duitse moloch Parley al lang mee. Door het Ultra Boost-DNA - dat is geworteld in de oorspronkelijke vorm van het model - als canvas te gebruiken, zet het volgende schoenenproduct van het milieuvriendelijke partnerschap niet alleen de strijd tegen afval voort, maar knikt het ook naar een van de meest begeerde releases van het model.

De Adidas Ultra Boost Heren/Dames blijft manieren vinden om de laatste tijd weer in de schijnwerpers te komen, aangezien het een vijfpuntige capsule heeft onthuld die is gewijd aan opmerkelijke voetbalclubs, evenals toekomstige plannen om de samenwerking met Queen Bey's Ivy Park-opdruk voort te zetten. Maar voordat die projecten voor het publiek worden vrijgegeven, is het tijd om een ​​nieuwe in-line colorway voor zijn fans te ontwerpen. Deze keer kiest het voor een door de stad geïnspireerde aanpak en kiest het voor een luide make-over voor zijn nieuwste DNA Montreal-model.

www.dictionaryfoot.com