Problem using T@H in Windows, No Batik available

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Problem using T@H in Windows, No Batik available

Franz
Hi,

I just downloaded installed and startetd T@H for windows.
I can log in but I cannot render any tiles. The console prints:

> - Using working directory C:\programme\OpenStreetMap-TilesAtHome\tmp
> ! 'flock' not available. Do not run concurrent uploads
> - Pngcrush version 1.6.4
> - pngnq version 0.5
> - Java version 1.6 is available
> - rendering using or/p
> This is version 23290 (Vizag) of tilesgen running on MSWin32, ID: 46609
> Use of uninitialized value $ENV{"PROGRAMFILES(X86)"} in concatenation (.) or str
> ing at lib/SVG/Rasterize/Engine/Batik.pm line 101.
> - rasterizing using SVG::Rasterize::Engine::Batik
> batikpath: no such variable
> ! Could not determine your rasterizer version
> [#2   0% ] Tileset (12,2336,1240) around 57.68,25.36
> [#2   0% tile-z12] Rasterizing failed because of unsatisfied prerequisite: No ba
> tik available at lib/SVG/Rasterize/Engine/Batik.pm line 308.
>
> [#2   0% tile-z12] Putting job (12,2336,1240) back due to 'Exception in RenderSV
> G: No batik available'
> Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at tilesGen.pl line 78
> 3.
> Use of uninitialized value in string eq at tilesGen.pl line 784.
> [#2   0% tile-z12] Warning: used uninitialized fault
> [#2   0% tile-z12] Exception in RenderSVG: No batik available
> [#2   0% tile-z12] Waiting before new tile is requested. Idle for 15 (Total 0:00
> [#2   0% tile-z12] Waiting before new tile is requested. Idle for 14 (Total 0:01
> [#2   0% tile-z12] Waiting before new tile is requested. Idle for 13 (Total 0:02

I didn't change any of the config files. batik is downloaded and is
located at <t@h directory>/batik/

Is there anything I could do to make T@H run or does it need to be
patched by the programmers?

Thanks a lot
Franz

_______________________________________________
Tilesathome mailing list
[hidden email]
http://lists.openstreetmap.org/listinfo/tilesathome
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Problem using T@H in Windows, No Batik available

Stephan Knauss
On 17.10.2010 21:04, Franz wrote:
> Is there anything I could do to make T@H run or does it need to be
> patched by the programmers?

please install tah in the given default directory. The way the lookup
for the classpath is done had problems in the past.

This might solve it for you.

Stephan

_______________________________________________
Tilesathome mailing list
[hidden email]
http://lists.openstreetmap.org/listinfo/tilesathome
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Problem using T@H in Windows, No Batik available

Knut Arne Bjørndal
In reply to this post by Franz
On Sun, Oct 17, 2010 at 09:04:56PM +0200, Franz wrote:
> I didn't change any of the config files. batik is downloaded and is
> located at <t@h directory>/batik/

Hi

For putting batik in nonstandard places there's the BatikPath
configuration paramater.

--
Knut Arne Bjørndal
aka Bob Kåre
[hidden email]
bobkare@irc

_______________________________________________
Tilesathome mailing list
[hidden email]
http://lists.openstreetmap.org/listinfo/tilesathome

smime.p7s (5K) Download Attachment