[bug #144] maps are not loaded after horton machine commands

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[bug #144] maps are not loaded after horton machine commands

anonymous-4

URL:
  <http://dev.fsc.bz.it/bugs/?144>

                 Summary: maps are not loaded after horton machine commands
                 Project: jgrass
            Submitted by: moovida
            Submitted on: Saturday 11/29/2008 at 12:06
                Category: None
                Severity: 7 - Important
                Priority: 9 - Immediate
                  Status: None
                 Privacy: Public
             Assigned to: moovida
         Originator Name: moovida
        Originator Email:
             Open/Closed: Open
         Discussion Lock: Any
                 Release: None
        Operating System: None
         Planned Release: None

    _______________________________________________________

Details:

The catalog doesn't seem to support the JGrassMapsetResource. The loading has
somehow to be deployed to the JGrassService.




    _______________________________________________________

Reply to this item at:

  <http://dev.fsc.bz.it/bugs/?144>

_______________________________________________
  Message sent via/by Free Software Center Developer Platform
  http://dev.fsc.bz.it/

_______________________________________________
JGrass-devel mailing list
[hidden email]
https://dev.fsc.bz.it/cgi-bin/mailman/listinfo/jgrass-devel
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[bug #144] maps are not loaded after horton machine commands

anonymous-4

Follow-up Comment #1, bug #144 (project jgrass):

Added the case that if the JGrassMapsetResource is not retrieved, the
JGrassService is asked for the mapset by its name.
This should solve several map loading and catalog entries disappearing
problems.

    _______________________________________________________

Reply to this item at:

  <http://dev.fsc.bz.it/bugs/?144>

_______________________________________________
  Message sent via/by Free Software Center Developer Platform
  http://dev.fsc.bz.it/

_______________________________________________
JGrass-devel mailing list
[hidden email]
https://dev.fsc.bz.it/cgi-bin/mailman/listinfo/jgrass-devel
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[bug #144] maps are not loaded after horton machine commands

anonymous-4

Update of bug #144 (project jgrass):

             Open/Closed:                    Open => Closed                

    _______________________________________________________

Follow-up Comment #2:

forgot to mention that it is closed :)

    _______________________________________________________

Reply to this item at:

  <http://dev.fsc.bz.it/bugs/?144>

_______________________________________________
  Message sent via/by Free Software Center Developer Platform
  http://dev.fsc.bz.it/

_______________________________________________
JGrass-devel mailing list
[hidden email]
https://dev.fsc.bz.it/cgi-bin/mailman/listinfo/jgrass-devel